måndag 15 februari 2010

Sportlov

Ja, nu är jag hemma denna vecka med barnen och Jonas jobbar på. Jag hade väl egentligen velat jobba, eftersom vi ska vara lediga lite senare igen, men jag kunde inte själv välja det denna gång. Rent ekonomiskt menar jag, för självklart VILL jag vara hemma när barnen är lediga! Victor och Emilia ser jag inte så mycket av, för de är med kompisar och i stallet, men jag och William har myst hela dagen.


Vi har nu bestämt oss för att vi inte ska skaffa valpar på Kiara, hur underbar hon än är. Chica, Kiaras kompis väntar ju valpar och det ska bli spännande att få följa dem iallafall. Hoppas på att få se dem när de är alldeles nya;) Vad Kiara tycker om saken vet vi ju inte, men det är ju så det är när man är hund, eller?
Nä, nu får vi börja planera annat istället och snart beger vi ju oss till underbara Trysil och när vi kommer hem därifrån, då VILL JAG HA VÅR!!!
Här är förresten eventuellt vårt campingmål till sommaren. Åhh så härligt det låter, sommar....


Fjällbacka

2 kommentarer:

 1. Men skulle inte ni till Öland?? Eller skall ni från kust till kust kanske....Hmmm Fjällbacka är ju oxå underbart!!

  Känner en familj som planerade sin skidsemester redan i höstas för nu skulle barnen minnsann få se på riktig snö !!!!! Kan säga som så att dom var rätt trötta på snön när dom drog iväg i helgen.....JAg längtar som en tok på våren jag.
  Alles gott! A

  SvaraRadera
 2. Härligt att ha resor att se fram emot och gissa om du får mig att längta till sommaren med sista bilden =)

  Ha en bra helg!

  SvaraRadera