söndag 26 juli 2009

Man ska ha husvagn........

Ja, nu var husvagnssemestern till ända och jag längtar redan till nästa gång. Det är såå mysigt att sova ihop hela familjen, så tätt och vi trivs allihop med detta. Först var vi en vecka på Daftö Camping strax söder om Strömstad, där det fanns hur mycket som helst för barnen, pool, enorm lekplats, tågturer, krabbfisketävlingar, rövarrock osv....Nöjda barn= nöjda föräldrar ;) Vi hann även med lata baddagar både på Kosteröarna och på Saltö och besök i Strömstad med kräftor och räkor som belöning:)

Saltö

Koster

Mormor, morfar och Victor på väg från Koster

Efter en ganska intensiv vecka där uppe packade vi ihop oss och åkte ner till Ugglarps camping, strax söder om Falkenberg. Där blev det en lite lugnare vecka med mycket havsbad, vattenlek och lugna sköna kvällar.

Jag och Emilia i vågorna

I Ugglarp fick vi även besök av våra kära vänner, familjen Johansson och vi hade en heldag ihop med grillning, bad och besök i Falkenberg. En riktigt mysig dag tyckte vi allihop och barnen tjatar redan om att de vill träffas snart igen.....
Två veckor går fort när man har roligt, men sen är det ju alltid skönt att komma hem igen och det bästa är att man då tycker att man har ett grymt stort hus. Det riktigt ekar när man pratar med varandra, eller så har det att göra med att vi har för lite möbler, vilket är vårt kommande projekt här hemma inför hösten. MEN det är inte höst ännu, utan det är allt ganska många veckor kvar, som fortfarande kan bli somriga och härliga!

Man ska ha husvagn - så är semestern redan klar!
Man ska ha husvagn - det har jag sett att alla har!
Man ska ha husvagn - och stuva in familjen i.
Man ska ha husvagn - för då blir man fri.

1 kommentar:

  1. Såklart man skall ha husvagn...mina barn tycker det iallafall....efter besöket hos er. Kanske kan vi sammanstråla på en camping nära, under sensommaren. Om vi kan hitta en fotbollsfri helg....Hälsa alla!!! Kram kram

    SvaraRadera