fredag 10 juli 2009

Tid för upplösning

Nu var det ett tag sen jag skrev, men det är ju semestertider och hela famljen är ju hemma:) Jag känner mig väldigt väl till mods idag, trots regnvädret:) Det har varit en del saker som påverkat mig en tid, som nu har fått en upplösning. Den tunga stenen att försöka få ett arbete hänger dock kvar, men en del andra småsaker som gnagt är nu borta. En av dessa saker har varit att se min dotter rent deprimerad, då hon inte kunnat rida på ca 3 månader pga av konflikter som uppstått. Det låter nog ganska bortskämt, men till saken hör att hon levt för stallet och inte lekt med några klasskamrater innan, vilket hon trivts bra med. Så länge hon hade en häst att gå till. Denna tid utan häst har hon egentligen varit hemskt ensam, vilket gjort så ont i mitt mammahjärta. MEN NU har vi bestämt oss för att hyra häst på helfoder och känslan när jag berättade det för min dotter var värd mycket. Hon bokstavligen bröt ihop, storgråtandes på golvet och kunde inte sluta gråta. Hennes reaktion visade att det är värt hur mycket som helst att vi gör detta.

Hästen vi ska hyra heter Gala Dali men kallas för Gullan och vi hämtar henne den 15 augusti. Gissa vem som räknar dagarna här hemma nu?

4 kommentarer:

 1. Men den lilla söta rara E...Så ledsen jag blir att hon vart så ledsen...Skönt att det ordnat sig men vart ska ni ha Gullan??? I J:s datahörna???? Hahahha Krama E från mig, den häst rädda!!!!

  SvaraRadera
 2. Åh, vad underbart! Vore en dröm att kunna ha en häst, helst en till mig och en till äldsta dottern! Vi är nog lika hästtokiga båda två! Lycka till med den fina hästen och hoppas E står ut att vänta till den 15:e! (hade nog själv blivit galen av längtan) :)

  SvaraRadera
 3. Tråkigt att höra att du har det tufft, skönt dock att kunna hjälpa sin dotter att må bättre, måste vara så skönt för en mamma att kunna göra sina barn glada och nöjda..

  Ta hand om dig

  SvaraRadera
 4. Åhh vad underbart att höra, jag hoppas det blir bra med Gullan.
  önskar en hästtokig mamma som följer din blogg.

  /Anna
  www.ponny.nu

  SvaraRadera