onsdag 27 januari 2010

Härliga hundpromenader

Idag är det verkligen busväder ute. Bussen går inte upp hit där vi bor, så det var bara till att hämta barnen på skolan . Det blir spännande (eller inte) att se om den går imorgon bitti när de ska iväg igen. Fryser det på nu så lär det ju inte bli så kul. Jag som längtar efter att springa. Måste börja träna nu med tanke på att GöteborgsVarvet hägrar och att jag i år ska slå förra årets tid. (försöka ska jag kanske tillägga)

Tre kvällar i rad nu har jag och Nina fått till en härlig kvällspromenad med våra góa hundar. Chica väntar ju eventuellt tillökning och vi funderar här hemma på att para vår Kiara. Vi har inte bestämt oss ännu, men har börjat höra oss för om hur intresset är att ta sig an en av hennes valpar i såna fall. Vill ju helst att det blir till människor vi känner i såna fall. Kanske är du intresserad? :o)
Kiara i snörusket idag.

Chica på vår skogspromenad

Kompisarna, Nito, Chica och Kiara i GallhålanEn lite blyg Nito :)

3 kommentarer:

 1. Hihi Vad kul han ser ut! ;)
  Älskar verkligen våra hundpromenader!!
  Fortsätt blogga det e så kul att läsa.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Kiara är ju klart finast, så fin hon är!Hon är riktigt fin Jessan, säger hon hundälskaren....men när till o med jag ser det :) klart ni skall skaffa valpar....Jag är dock inte intresserad även om Tilda dagligen tycker att vi skall ha en hund. Träffas......Kramar dig!!

  SvaraRadera
 3. Nja, Tilde hade nog velat ha en hund, men det får vänta ett tag:)
  Vad tycker Jonas om ev tillökning? ;)

  SvaraRadera