måndag 25 maj 2009

Nedräkning till sommarlovet!Ja, nu har en helg till passerat, helt fullsmockad med gäster, pajer, tårtor och paket. Min älskade dotter har fyllt 11 år och börjar bli stor tjej nu. I lördags hade hon besök av alla tjejerna i klassen och det var Singstar, tacos och till min stora förvåning RUGBY ute på gräsmattan. Det stämmer verkligen INTE inte att när det är tjejer så är det lugnare. Nej, nej det gick ordentligt vilt till och de låg i högar lite varstans på gräsmattan.

Men kul hade de iallafall!

På söndagen var det dags för släkten att komma. När jag var liten och släkten kom på kalas var det morfar och morfars inte alltför trevliga syster som kom på besök. Av morfar fick jag alltid något klädesplagg som faktiskt var riktigt fina och av hans mindre trevliga syster fick man alltid VÄLDIGT spännande saker som desivonflaskor, ett blad med noter på eller en ask med plåster. (Hon hade inga egna barn, vilket nog var väldigt tur) Det jag ville komma till var att släkten vuxit något sen dess, som tur är. Vi var igår 22 personer och då hade min brors familj fått förhinder, så om även de kunnat komma hade vi varit 28 personer.


Visst är det härligt! Det är ju mycket mat man får laga, men jag gjorde 7 pajer och tre tårtor, men det blev faktiskt en hel del paj över att frysa in. Nu är det 14 dagar kvar att samla kraft innan nästa födelsedag, men den vill Victor fira på en fotbollsplan, så då får det bli fika istället för mat. Hur mycket jobb det än är, är dessa tillfällen när man träffas allesammans mycket värdefulla och roliga. Jag har bestämt mig för att nu är William såpass stor och vi har därför lite mer ork (eller?) så nu ska vi börja bjuda hem vänner och bekanta lite oftare. Det är ju så trevligt att ses nu när det är sommar och allt! Välkomna hem när ni kan, goa vänner! Kram

1 kommentar:

  1. Visst är det härligt med kalas. Det är liksom både kul och jobbigt tycker jag men efteråt känner man sig oftast nöjd och tänker att det var ju inte speciellt jobbigt ändå, precis som efter en löp runda. ;)

    Tack för igår! Kram

    SvaraRadera