söndag 16 augusti 2009

Åter till vardagen!

Ja, imorgon börjar skolan igen för barnen och jag har fått ett vikariat i två veckor iallafall. Det känns väldigt bra att få jobba lite igen med det jag faktiskt har tänkt arbeta med. Skor i all ära, men barn är roligare att arbeta med ;)
Den stora händelsen här hemma nu i helgen var ju att vi var och hämtade hem Gullan till oss. Första dagen tillbringade hon i stallet, men idag släppte vi ut henne i hagen med de andra hästarna. Hon är en bestämd dam som markerar om någon annan häst kommer för nära henne bakifrån. Hon tycker väl att de ska visa lite respekt eller nåt:)
Min dotter är som ett solsken här hemma mest hela tiden, fast hon är ju mest i stallet hela tiden och stortrivs. Skönt att stallet är såpass nära som det är. Imorgon ska vi iväg allihop på morgonen och det är ju alltid som det är innan vi fått in rutinerna igen, men de ska nog gå bra ändå. Dessutom har jag en förhoppning om att få lite mammalyx imorgon kväll och åka iväg för att träna. Ska bara övertala min löparkompis Nina att följa med.
Ha en skön kväll! Kram Jessica


1 kommentar:

  1. Vilken fin häst. Hälsa emilia så gott. Kram i massor. Kanske en middag i veckan.Kan du ?? Kram

    SvaraRadera