tisdag 11 augusti 2009

Nu har jag och barnen haft två lugna dagar hemma medan J har börjat arbeta igen. Imorgon börjar Williams inskolning igen, efter två stängningsdagar på dagis. Nu är det jag som ska ta inskolningen och jag hoppas innerligt att det ska gå lika smidigt som det gjorde för Jonas i förra veckan.
Äntligen är jag igång igen med löpningen och snart ska jag börja träna på Hälsans hus igen, kortet är redan igång, så jag måste bara ta tag i det!

Måste bara berätta om överraskningen jag och Nina fick sist vi sprang. Min förvåning var stor när Nina helt plötsligt säger, Nämen, där går ju en sköldpadda! Mitt på vägen och bara väntade på att bli överkörd. Sköldpaddan fick helt enkelt följa med mig hem, till barnens förtjusning! Innan kvällen kom hade vi hittat ägarna och "Skalman" fick återse sina vänner efter att ha varit på rymmen i över en månad.


Vi blev alla lite förtjusta i den lilla krabaten, men vi har fullt tillräckligt med djur just nu och på lördag är ju den stora dagen.......Men mer om det nästa gång! Nu lockar sängen och min sköna kudde, så god natt och sov så gott! Kram

1 kommentar:

  1. Men du så häftigt med sköldpaddan :)

    Hoppas det har gått bra med inskolningen och med träningen, är själv så sugen på att kunna börja träna igen, saknar det sååå mycket...

    Ha en skön söndagkväll

    Kramar Bella

    SvaraRadera