fredag 16 oktober 2009

Nytt är härligt!!!

Nu har vi bara två veckor tills fläkten i badrummet ska bytas ut till nytt kakel och nya badrumsmöbler. Det ska bli såå underbart med ett badrum här hemma igen.
Vi har även fått mer ordning i vårt vardagsrum nu och hör och häpna, vår första matta här hemma. Vi har inte haft en enda matta innan (förutom i barnens rum) för vi har tänkt att när barnen har slutat spilla välling och mjölk, ska vi köpa det. Sen har tiden gått och vi har verkligen blivit hemmablinda. MEN nu börjar vårt nya vardagsrum ta form. Vår TV-bänk har inte kommit ännu, men den är vit med en ekskiva ovanpå. (Fast vår TV hänger på vägggen)Bordet vi fick hem idag, från EM- möbler, är i ek med ett inlägg av skiffer. (samma som vi har på golvet vid braskaminen)
Mattan går i grått med inslag av svart och beige. Jag tänkte visa lite bilder, men är inte lika proffsig på det som dig Anna, ( Annas Lycka ) men jag ska iallfall försöka.
Ny ljusstake som vi trivs jättebra med, men den sidan av väggen är långt ifrån färdig....Ser lite ut som en ungkarlslya på denna sida, eller hur? Men vänta bara;)
Tänk vad det gör mycket att förnya sig lite i hemmet ändå. Det blev så mycket hemtrevligare med en matta. Att det gör så mycket ändå.......

1 kommentar:

  1. Jessan!!!

    Vad fint!!! Skitsnyggt!!! Så roligt att se och så länge sen vi var hos er nu....( bjuder inte in mig själv nejdå... ) Mattan var jätte fin. Skojigt när man börja få fart på hjärncellerna och börjar göra om.Man trivs ju så mycket bättre....Det är ju stora saker ni bytt ...bara att byta kuddar kan ju ändra!!! Vi måste ses!!!!!!!!!! Löv u. Kramar o pussar från mig till dig

    SvaraRadera