lördag 18 april 2009

En riktig lekdag!

Idag bestämde vi oss för att ta oss till Slottskogen och Barnens Zoo. Kan bara passa på att informera om att det inte öppnar förrän den 24 april ! Istället, efter att ha kikat lite på älgarna, begav vi oss till lekplatsen Plikta.
Nu var det ju så att vi inte var de enda som tänkt den tanken på morgonen utan, tja en sisådär 300 personer till. TROTS detta blev det jättelyckat! Efter en fika i solen blev det lek i säkert två timmar.

Väl hemma hann jag med lite rensning i rabatterna och lite mer planerande hur jag ska göra med rabatten på framsidan. Tänker så det knakar;) Imorgon ska vi ha en dag hemma och då ska vi greja i trädgården igen. Hoppas vädret blir som idag. Godnatt kära vänner!

2 kommentarer:

  1. Något som du kanske skulle kunna ha är ju en typ av köksträdgård. Timjan, rosmarinpersilja och kanske lite "ätliga" blommor.....Att jobba på både höjd och mark brukar ju bli det bästa....Sen kan du ju använda stora stenar eller småsten till det. Något som är så himla inne nu och som gör otrolig skillnad är ju att ljussätta även ute....Hade jag helt klart gjort där....Det finns ju dom där snygga sälg(tror jag att det är) träden som liksom är hängande. Kanske kan vara nåt i just den rabatten...Ha det nu gott. Kramar Annis

    SvaraRadera
  2. Tack för tipsen Anna! Är du uppe så sent om kvällarna;) Belysning och höjd är något jag verkligen vill....TAr tacksamt emot fler tips! Kram Jess

    SvaraRadera