lördag 14 november 2009

Så var det gjort!

Nu är alla mina tre barn vaccinerade mot svininfluensan. Jag har våndats fram och tillbaka, för och emot, men är nu nöjd över att det är gjort. De har haft ont i sina armar och kanske varit lite hängiga, men inte alls speciellt dåliga ändå. Nu hoppas jag att även jag och maken får vaccinerat oss i veckan som kommer.
Igår, fredag, hade vi trevligt besök här hemma av familjen Johansson och fick en enormt fin gåva när de kom. En inbunden bok med foton från i somras när vi träffades nere i Ugglarp, Halland. Såå fint och ett sådant roligt minne. Faktiskt den finaste gästgåva jag någonsin fått. Tack söta Anna!
Idag har jag sålt skor, men imorgon är jag ledig hela dagen. Nu är det bara ca 2 månader kvar som jag vissa veckor jobbar dubbelt. Sen är det bara dagtidsjobb som gäller.
Jag önskar er en trevlig söndag och hoppas på bättre väder än det har varit idag!
God natt!

1 kommentar:

  1. Hej! Fin blogg du har.
    Bra att barnen är vaccinerade. Jag ska själv vaccinera mig, det verkar ju inte vara aktuellt att småttingar gör det ännu. Har en liten på 8 månader annars :)

    Jag har en tävling i min blogg, den kanske är något för dig? :) Det kommer att vara 3 vinnare (3 gånger så stor chans att vinna alltså) där 10 häftiga och unika kakformar står på spel. Kika in här om det låter intressant: :)

    http://tartspecialisten.blogspot.com/2009/11/tavling-vinn-10-unika-kakformar.html

    SvaraRadera