tisdag 10 november 2009

Usch och fy och Bu, ge oss vaccinet NU!!!


Nu vill jag vaccinera mina barn och mig själv! Känner att jag är frustrerad över att inte få bli vaccinerad förrän v.49!!! På skolan jag arbetar nu är det såå många sjuka elever och fler sjuknar in varje dag. Mina äldsta barn ska vaccineras på fredag, tack och lov, men min minsta kille får inte det ännu, för han fyller tre år om ca 3 veckor. Jag känner hur influensan kommer närmare för varje dag och med det ökar min frustration. På mina barns skola var det 15 (!) lärare sjuka idag, men vi är ingen prioriterad grupp att vaccinera utan vi får snällt vänta 3 veckor till. Självklart är det många yrken där man är utsatt, men det skiljer väldigt mellan olika kommuner. Här i Härryda har de vaccinerat ålderdomshemmen först, (vilket jag tycker är märkligt då man läst överallt att de äldre är ganska skonade från denna influensa), medan de i Kungsbacka kommun vaccinerat icke riskgrupper i nästan två veckor nu. Men men, det är iallafall hemskt skönt att skriva av sig lite frustration!Nej, usch nu får det var nog med gnäll! Nu får jag nog skriva om något annat, lite roligare.

Vi har nu fått vår nya TV- möbel från Svenska Hem. (fått och fått, den var inte gratis precis;)) Jag saknar dock forfarande något att ha på väggen bredvid TV:n, men har inte kommit på vad än.Jag vill även passa på att visa denna fina kyrka som jag fått ärva av min morfars syster. Den är från början av 1900-talet och jag tycker att den är jättefin. Man kan tända ett ljus inne i den och då ser man att fönsterna är färgade och mönstrade precis som riktigt gamla kyrkfönster är. Den är även inredd med små kyrkbänkar inuti. Visst är den fin?

1 kommentar:

  1. Ja, det känns som influensan bara kommer närmre och närmre. Skulle vaccinerat 3 åringen idag, men då han åkte på öroninflammation under natten och har fått pencillin blir det att avvakta ytterligare 2 veckor. Både jag och sambon får nog också vänta 2-3 veckor och lilltösen får nog det inte alls =(, vilket ju gör att man känner sig smått orolig.

    Skönt iaf att dina barn får vaccin imorgon.

    Ha det bra!

    SvaraRadera